Join us @ Chemelot Job Community

Job description

Zoek jij een baan binnen de (chemische) Industrie? Op Chemelot zijn veel Technische en Chemisch gerelateerde vacatures maar ook voor de stafafdelingen zoeken wij op afgeleide basis Finance, HR, Bedrijfskunde, Logistieke, Customer Service of Management professionals.

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en die graag wil werken op Chemelot is welkom in onze jobcommunity!


Als er voor jou op dit moment geen interessante vacature openstaat op de website www.chemelot.nl/carriere of je hebt in het algemeen interesse om bij één van de bedrijven op Chemelot te gaan werken, dan kan je dit aangeven door via deze Chemelot Job Community een open sollicitatie achter te laten. 

Op het moment dat we een voor jou interessante vacature hebben kunnen we je via e-mail benaderen en je attenderen op de mogelijk interessante vacature. Nadat je hebt aangegeven dat je interesse hebt in die specifieke vacature en je toestemming geeft voor het delen van jouw gegevens, nemen we contact met jouw op om de rest van vacature details met jou te bespreken, bij geschiktheid zullen we jouw profiel dan delen met het betreffende bedrijf.Requirements

Vanuit de community benaderen we je op het moment dat we denken dat er een mooie functie voor jou vacant is, want dan gaan we hier graag met je over in gesprek. Verder zullen wij jouw gegevens nooit zomaar aanbieden bij één van onze partners en/of Site Users zonder dat jij hiervoor toestemming hebt gegeven.

Op www.chemelot.nl/carriere staan al onze vacatures en die van onze partners, zie je hier een interessante job? Laat het ons dan weten door te solliciteren op de betreffende vacature, of "solliciteer" via deze job community en geef de specifieke vacature aan via het formulier verder in de procedure, we nemen dan contact met jou op en kijken of jouw profiel aansluit bij de vacature. 


Heb jij hulp nodig bij solliciteren, wil jij jezelf ontwikkelen doormiddel van een persoonlijk ontwikkeltraject of weet je nog niet goed waar jouw volgende carrière stap ligt? Kijk eens op de website bij onze partner Leoloopbaan www.leoloopbaan.nl zij bieden diverse gratis mogelijkheden om jouw positie richting de arbeidsmarkt te versterken.


Het Chemelot Talent Office beheert deze Job Community namens Chemelot.