Skip to content

Stage en afstuderen

Geleen, Limburg, NederlandChemelot

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Open je toekomst en stap in de wereld van Chemelot!
Met ruim 150 verschillende bedrijven, groot en klein, en de aanwezigheid van de Brightlands Chemelot Campus, heb je hier de leukste stageplaats van de regio!
Er is geen betere plek om je carrière te beginnen dan op Chemelot. Je kunt hier je kwaliteiten ten volle benutten en je blijft in jezelf investeren via training, cursus of een opleiding. Maar ook in de praktijk leer je continu, bijvoorbeeld door actief deel te nemen aan verschillende projecten. Werken en leren gaan hier hand in hand en dat zal je hele carrière zo blijven.


Elk jaar gaan de ogen van heel wat aanstormende talenten open op Chemelot. Via stages en leerwerk-plaatsen maak je kennis met de unieke omgeving van chemische bedrijven. Van startup tot multinational; hier heb je alle kans om te ontdekken wat je het beste ligt. Ook in de breedte is er nog alle ruimte voor ontwikkeling. Al werkend leer je de praktijk kennen.


Leren in de praktijk
Ook Chemelot heeft te maken met vergrijzing. De komende jaren gaan veel medewerkers met pensioen en dat betekent een continue stroom aan nieuwe vacatures. Daarnaast lopen hier veel senior medewerkers rond. Doorgewinterde professionals met tientallen jaren praktijkervaring. Daar kun je zo ongelooflijk veel van leren. Kennis die je in geen enkel boek vindt.


Persoonlijke groei
Aan jou de keus: ga je de diepte in en word je de beste in je vakgebied? Of ligt je ambitie uiteindelijk meer bij een managementfunctie? Eén ding is zeker: op Chemelot maak je ook als persoon een grote ontwikkeling door. De internationale omgeving, de verschillende bedrijven, alle disciplines die hier samenkomen, de maatschappelijke impact (veiligheid voor alles) van alles wat je doet. Je groeit hier ook als mens.


Goed voor je CV
Waar je ook terecht komt, een baan op Chemelot staat altijd goed op je CV. Als je het hier goed doet, zegt dat iets over je. Iemand die zo stevig in zijn schoenen staat, is overal welkom.


Jouw uitdaging
Wat ga je doen? Een stage opdracht is niet alleen een project maar je maakt ook echt deel uit van een team waarbij je ervaring zal op doen aan een breed scala van disciplines, processen en diverse toepassingen binnen jouw vakgebied. Naast vakinhoudelijke trainingen werk je ook aan je persoonlijke skills, als student kun je gratis trainingen volgen bij Chemelot Innovation & Learning Labs (CHILL) binnen het BOOST programma. Gezamenlijk in een team of zelfstandig werk je aan een probleemstelling/ project of opdracht waarmee je toegevoegde waarde levert voor de organisatie.

Vereisten

  • Je bent student 
  • Je bent op zoek naar een stage / afstudeerstage.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.


Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende leerzame stage met goede begeleiding.
  • Samen met jou wordt vooraf een duidelijke opdracht/project opgesteld.
  • Je kunt waardevolle ervaring opdoen.
  • BOOST pogramma - Gratis deelname aan trainingen ter ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden.

of